top of page

Over ons....

Hammink Bouw + Vastgoedservice.

Ik ben de 3e generatie aannemer. Mijn opa en vader hadden, net als ik, een aannemersbedrijf. Deze bedrijven zijn niet van generatie op generatie doorgegeven maar alle 3 vanaf de grond opgebouwd. Het bouwen en verbouwen zit in mijn bloed. Doorgegeven van opa naar vader naar zoon ging ik als kind al mee naar de bouw met mijn vader. Later ben ik bij mijn vader in dienst gegaan en heb ik diverse functies doorlopen. Ik was timmerman, uitvoerder, projectleider en calculator/werkvoorbereider. Deze jarenlange ervaring in combinatie met mijn diploma’s in de ambacht van het aannemervak, stelde mij in staat om als zelfstandig ondernemer te starten.

 

Door de jaren heen heb ik leren denken in oplossingen en is het informeren en ontzorgen van mijn klanten een waarde die ik nastreef. Dit doe ik door open en transparant te communiceren en de wens van de klant op de 1e plaats te zetten.

Werkwijze

Gevoel...is de basis.

Wat wij belangrijk vinden is dat een huis of verbouwing past als een warme jas, het moet in 1 keer goed aanvoelen

Schetsen….kosten besparen.

Wij staan de klant dan ook bij als het eerste schetsontwerp wordt gemaakt door de architect.

Daardoor zijn wij vanaf het begin bij het bouwproces betrokken. En kunnen zo ook adviseren

in de kosten zodat de architect en de constructeur hier rekening mee kunnen houden. Op deze wijze kunnen

architect en constructeur binnen het kostenplaatje van onze klanten werken

Uw wensen….ons advies.

De klant en zijn wensen moeten centraal blijven staan zonder afbreuk te doen aan de architectuur. En ook met behoud van kosten (budget bewaking).Wat voor een project wij ook realiseren: nieuwbouw, aanbouw of verbouwing, wij overleggen en adviseren voor dat we beginnen. Een werkwijze dat past als een maatpak.

Project management  – calculaties.

Wij begeleiden het bouwproces van begin tot eind incl. vergunning aanvragen en de financiële bewaking. Iedere nieuwbouw, aanbouw of verbouwing kunnen volledig voor u begeleiden . Wilt men zaken zelf uitvoeren dan denken en adviseren wij graag met u mee!

bottom of page