top of page
logo stap 1.png
logo stap 2.png
Hammink icoon

Hammink Bouw + Vastgoedservice

Uw partner in betrouwbaar bouwen en renoveren

E-mailhandtekening bouwnu.nl 9,9.jpg

Bij ons kunt u terecht voor al uw verbouwingswerkzaamheden in en om uw woning of bedrijfspand. Door zelf te plannen, calculeren, coördineren en uitvoeren zorgt u er voor dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, met vakmanschap op alle niveaus. Eén totaal pakket van diensten met één aanspreekpunt. Door die samenbundeling van diensten bent u altijd verzekerd van een perfecte uitvoering in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Ook voor nieuwbouwprojecten staan wij uiteraard tot uw beschikking.

Steeds meer opdrachtgevers kiezen er voor de volledige zorg van het bouwen en onderhouden van woningen en gebouwen onder te brengen bij één partner. Een partner die vanzelfsprekend alle specialismen in huis heeft op het gebied van bouwen, verbouwen, bouwkundig onderhoud, groot onderhoud en renovatie. Een partner die daarnaast flexibel is ingesteld en goed weet in te spelen op de vaak uiteenlopende vragen en wensen van diverse klanten. Inmiddels weten steeds meer particulieren, bedrijven, instellingen, woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars de weg naar ons te vinden als betrouwbare partner voor hun projecten (groot en klein).

Een goede kostprijsberekening is een voorwaarde voor het welslagen van uw bouwproject. Door jarenlange ervaring op het gebied van bouwkosten en met name calculatie, beschikken wij over ruime kennis en ervaring op het gebied van begroten en bouwkostenadvies voor diverse opdrachtgevers.

Van aanbouw tot en met utiliteitsprojecten, voor renovatie of voor nieuwbouw, van eenvoudig tot zeer exclusief, voor elk type werk kunt u bij ons calculatiebureau terecht.

Verkozen tot beste verbouwer 2020.

Certificaat Beste Verbouwer 2020 Hammink
9,9_png.png
E-mailhandtekening bouwnu.nl 9,9.jpg
Aangesloten bij
Bouwend  Nederland + BouwGarant
bouwend_nederland
bouw_garant_logo.png

Hammink Bouw + Vastgoedservice BV

Al sinds 1998 uw vertrouwde partner op bouw en renovatie gebied.

bottom of page